vrijdag 5 augustus 2011

omkeerbaar broekje!!

Tja,da moest ik toch eens proberen ze.Achteraf gezien,had ik veel beter eerst eens in de naaiboekjes gezocht naar een broek die gevoerd is,want ze doen dat toch veel met babybroekjes enz?Maar neen,ik dacht dat efkes te doen,een patroon had ik al liggen,dus knipte ik vlug twee broekjes uit,stikte die ineen en ging ze dan wel aaneen zetten.Wat dus niet klopte met hoe ik het in mijn hoofd had.....Maar dat zien jullie toch nie op de foto's hé ?Weer het bolletjes stof,gisteren zag ik hoe schoon dat paste bij rood,dus werd er een rood grof geweven katoentje,een beetje flockfolie en een autoprintje bijgenomen en had ik (alé Toon) een nieuw broekje.....goh,ik ga het echt niet zien zitten om terug te gaan werken....dan ben ik al die extra naaitijd kwijt!!

3 opmerkingen:

 1. Leuk!
  En ik denk vooral handig! Broekje vuil? Gewoon even omkeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat Fiatje is geweldig zeg! waar vond je die!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja,dat dacht ik ook!Handig,tot hij er gisterenavond mee in de plassen begon te springen ;) maar tis in iedergeval goedgekeurd door de jongen zelf!!
  het strijfiguurtje komt van mijn lievelingskraampje op het stoffenspektakel(buiten al die stoffenkraampjes nat) hebben ook een site : www.fashiondesignproducts.com

  BeantwoordenVerwijderen