zondag 22 mei 2011

bloemekes!!

Een tijdje geleden zat ik met mijn kindjes in een speeltuin,ze zijn te klein om er alleen naar toe te gaan,maar hebben mijn hulp niet meer nodig om te spelen ;) wat mama tijd geeft om iets anders te doen....
Lezen?Geen optie,want dan ben ik van de wereld en ik moet ze toch wel iets in t oog houden hé!Ja ik zou een tijdschriftje kunnen lezen,maar buiten de flow lees ik er niet veel.Dus ook geen optie.
Toen ik er met mijn kindjes was,was een andere mama aan t haken,hé,leuk,maar ik kan niet haken....verschillende pogingen gestart,maar weer vlug mee gestopt ook!!
En toen kwam eloleo met haar blom,hah!!Gevonden!!Maar volgens haar omschrijving moet je eerst effe je naaimachien bovenhalen,zelf linkt ze naar die van madame zsazsza en die maak je toch wel compleet zonder naaimachien zeker!!!Joepie,ik heb ze vanavond eerst eens (vlug,moest facebook er niet zijn) getest met deze als resultaat!

Die van madame zsazsa heb ik in een iets dikkere stof gemaakt,ligt het daaraan?Of is het omdat ik het niet gewoon ben om met de hand te naaien,maar ze sluite niet zo mooi aan en ik heb er flink aan gefoefeld om het gelijk dit te krijgen,maar kijk!Ik heb de volgende cirkeltjes al geknipt in een zakje gestopt en dat gaat dan weer in mijn tas,om in een verloren momentje aan een te zetten!

Dan die van Eloleo,ook mooi!Want ondanks dat ik alles in teststofjes gemaakt had,gaan ze toch gedragen worden!Ik was ze aaneen aan het zetten toen die eerste twee zo leuk vielen en er een schattig strikje ontstond!Dus dank aan Eloleo,dankzij haar kan ik nu bloemen én strikjes maken! 

Wel heb ik ontdekt dat ik weel schoon knoopjes heb,maar veel kleintjes,dus ondanks dat ik mezelf een halt had toegeroepn qua knopen kopen,zal ik er toch wel grotere moeten gaan bijhalen en eens langs de schatkist van mijn mama gaan!

Oh,en moest er iemand nog leuke kleine naaiprojectjes hebben/kennen?

1 opmerking:

  1. Leuk hoor!
    De kringloop en rommelmarkten zijn ook een aanrader voor grotere knopen. Kleine naaiprojecten met vilt bv bij little z handmade(hoop dat ik juist ben, anders eens zien in mijn blogrol) vind je leuke spulletjes.

    BeantwoordenVerwijderen