dinsdag 7 februari 2012

Mama-tas

 Na de eerste tas getest te hebben,had ik toch een paar 'ideetjes voor verbetering'...Hij was wel handig en mooi...maar toch hé!Ik vond hem te laag,als je er een dagje mee op stap ging,kon je hem toch niet zo praktisch vullen,ik mistte diepte en nog enkele vakjes om sleutels(die ik altijd moet zoeken,in de regen,in de wind,met twee kleuters aan mijn zij die NIET bij de auto willen blijven wachtten).
 Dus deed ik dat,het zakje achteraan bleef er,maar vooraan kwamen er nog twee grotere vakjes bij(hier is dat die grote bollen stof).

Ook zorgde ik voor bijpassende inhoud.Het gebeurde geregeld dat ik dacht:had ik nu maar 'snoetepoeters' ofzo bij.Maar ik wil ook
wat ecologischer en vooral zuiniger leven,dus vond ik het idee van de 'billendoekjes' wel super,ik heb ze in een handig tasje gestopt.De buitenkant is hetzelfde stofje als de tas en de binnenkant een toile-ciree'tje uit een gevaarlijk leuk winkeltje...
 Verder denkend op het uitstapje-met-kindjes idee,kwam ik ook op een handig ristasje,met twee voorzakjes voor bv een popje..
 Binnenin een kleurboekje met kleurtjes...maar dat is wat ik zou doen,met mijn kindjes..Eigenlijk kun je er in doen wat je zelf wilt,een handig tasje voor mama-spulletjes...een zakje voor de DS of zo..
Ik heb ondertussen alweer andere tassen geknipt...want deze is wel voor de mama die van roze houdt (IK?)

3 opmerkingen: