maandag 14 maart 2011

Maandag.....denken we aan de maan!!

Vandaag was ik maar kort aanwezig op de-job-die-mijn-rekeningen-betaald,dus heb ik nog wat kunnen naaien en vooral!!Ben ik naar de post gegaan om enerzijds te posten (want dat doet men daar) en aan de andere ,toch ook wel zeer leuke, kant,een pakje te gaan halen!Eentje dat al eens aan de deur was geweest maar niemand thuis vond!
Ik had begin vorige week,een bestelling gedaan bij vanmarieke een Japans boekje,dat ik bij Julija's altijd wel heb vastgehad,maar nooit meenam,tot ik een kleedje zocht voor marie en dit in mijn hoofd had!En ja,dan hebben ze het niet meer natuurlijk!!Dus ga ik straks nog es iets voor Marie naaien!Maar ook voor Toon zat er iets in het pakje,alleen,weet ik niet goed hoe ik het moet gebruiken.Het is namelijk tricot en ik heb daar eigenlijk nog nooit echt mee gewerkt,dus tips zijn hier welkom.Al had ik vandaag als tip,gewoon doen!!da lukt u wel!!Aja,euh,merci dan!
Maar ik heb dus ook nog een bestellingske af gewerkt!Een tutfiguurtje voor 'kleine Marie',mijn eigen Marie zag het wel zitten:'voor mij' riep ze en nam het vol zelf vertrouwen van de naaitafel en was ermee weg....
Daarom dus een kleedje voor Marie;)
Ook de jas en dit hemdje hebben een plaats op mijn lijstje gekregen,maar dan moet ik eerst nog wat oefenen op knoopsgaten,want het principe heb ik wel door nu,ma afwerking,mmmm,eerst wa oefenen!!

1 opmerking:

  1. Dan gaan we samen onze tricotangst overwinnen. Je mag trouwens jouw ontvangen tricot- en jerseytips ook altijd doorspelen :-) Dan doe ik dat ook.
    Ennnnnnnnnnn je moet eens naar mijn blog gaan kijken.... je kreeg namelijk een awardje van mijnen twegen :-)hihi

    BeantwoordenVerwijderen