woensdag 16 maart 2011

olé!!!een award!!!

Joepie,ik heb een award gekregen van flavie dankje Flavie!!!Maar,
samen met deze 'prijs' komt er een opdrachtje!!

De spelregels van een award
Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!). Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!). Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.
 
Dus nu ben ik op zoek gegaan naar andere beginende bloggers!Twas nog niet eens gemakkelijk.In ieder geval,gaan de awards voor leuke blogs naar.................................................
sizesocute omdat ik haar naaisels zo vrolijk vind!
veggiesvoorkabouters omdat het allemaal zo lekker is!!
dewollewei omdat ik zo blij ben dat dit het schooltje van Marie is!dus misschien niet helemaal de doelgroep maar wel leuk!!
ik zou er wel eentje terug willen geven aan Flavie,omdat ik haar schrijfsels zo leuk vind,maar een kado'tje geef je toch nie terug!!! ;)

2 opmerkingen:

  1. jahoeeee!!!! bedankt!!!Erg lief!!!
    Maman Verte
    nu nog uitzoeken hoe ik dat liebster blog ding overneem ;-) ben niet zo'n technisch genie

    BeantwoordenVerwijderen